Dé zorgverzekering voor HBO en WO studenten, samengesteld door studenten.

Studenten Goed Verzekerd is een collectieve zorgverzekering voor studenten. Omdat het leven al duur genoeg is bieden wij een goedkope zorgverzekering voor jou als student. Je ontvangt studentenkorting op de basis- én aanvullende verzekeringen van Zilveren Kruis.

Basisverzekering

€ 117,28*

Bij Zilveren Kruis kent de basisverzekering voor studenten drie serviceniveaus. Zo kun je zelf kiezen of je gaat voor de laagste premie of de meeste service. Ook de door jou gekozen hoogte van je eigen risico is bepalend voor de premie die je betaalt.

Premie berekenen Over de basisverzekering

Aanvullende verzekering

vanaf € 5,95

Bovenop de basisverzekering kun je een aanvullende studentenverzekering afsluiten: de Aanvullend Polis. Dan hoef je nog minder zorgkosten zelf te betalen. Bij een aanvullende verzekering voor studenten zit standaard gratis een unieke dekking: het Extra Studenten Pakket.

Premie berekenen Over de aanvullende verzekering

Tandartsverzekering

vanaf € 6,50

Als jongere van 18 jaar of ouder vallen tandartskosten niet meer onder je basisverzekering. Je kunt daarom bij je zorgverzekering een aparte tandartsverzekering afsluiten met maximaal 10% korting voor studenten: de Aanvullend Tand Polis.

Premie berekenen Over de tandartsverzekering

* Bovenstaande prijzen zijn op basis van €385,- verplicht eigen risico incl. 5% collectiviteitskorting

De getoonde bedragen betreffen premies voor studenten over het jaar 2022.

Premie berekenen

“Wij staan 100% achter de samenstelling van deze zorgverzekering voor studenten”


Het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) en de Landelijke Studentenvakbond (LSVb) zijn twee studentenorganisaties die zich op landelijk niveau inzetten voor studenten en het hoger onderwijs. Ook als het gaat om het vinden van een kwalitatief goede zorgverzekering. In 2006 zijn zij het zorgcollectief Studenten Goed Verzekerd gestart, speciaal voor studenten aan hogescholen en universiteiten, dat momenteel is ondergebracht bij Zilveren Kruis.

In samenwerking met

Zilveren Kruis

Heb je een vraag over Studenten Goed Verzekerd?

Voor vragen over de zorgverzekering van Studenten Goed Verzekerd helpen we je graag via onze kanalen op social media.

twitter facebook instagram