Dé zorgverzekering voor HBO en WO studenten, samengesteld door studenten.

Basisverzekering

€ 114,90*

De basisverzekering van Zilveren Kruis kent drie serviceniveaus. Zo kun je zelf kiezen of je gaat voor de laagste premie of de meeste service. Ook de door jou gekozen hoogte van je eigen risico is bepalend voor de premie die je betaalt.

Premie berekenen Over de basisverzekering

Aanvullende verzekering

vanaf € 5,95

Bovenop de basisverzekering kun je een aanvullende verzekering afsluiten: de Aanvullend Polis. Dan hoef je nog minder zorgkosten zelf te betalen. Bij een aanvullende verzekering zit standaard een gratis unieke studentendekking: het Extra Studenten Pakket.

Premie berekenen Over de aanvullende verzekering

Tandartsverzekering

vanaf € 6,50

Als je 18 jaar of ouder bent vallen tandartskosten niet meer onder je basisverzekering. Je kunt daarom een aparte tandartsverzekering afsluiten met maximaal 10% korting: de Aanvullend Tand Polis.

Premie berekenen Over de tandartsverzekering

* Bovenstaande prijzen zijn op basis van €385,- verplicht eigen risico incl. 5% collectiviteitskorting

Wij staan 100% achter deze samenstelling voor studenten

Het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) en de Landelijke Studentenvakbond (LSVb) zijn twee studentenorganisaties die zich op landelijk niveau inzetten voor studenten en het hoger onderwijs. Ook als het gaat om het vinden van een kwalitatief goede zorgverzekering. In 2006 zijn zij een zorgcollectief gestart voor studenten aan hogescholen en universiteiten, dat momenteel is ondergebracht bij Zilveren Kruis.

In samenwerking met

Zilveren Kruis

Heb je een vraag over Studenten Goed Verzekerd?

Voor vragen over de verzekering van Studenten Goed Verzekerd helpen
we je graag via onze kanalen op social media.

twitter facebook instagram