Dé goedkope zorgverzekering voor HBO en WO studenten, samengesteld door studenten.

Studenten Goed Verzekerd is een collectieve zorgverzekering voor HBO en WO studenten. Als student ga je vaak op zoek naar een goedkope zorgverzekering omdat het leven al duur genoeg is. Daarom bieden wij een goedkope studenten zorgverzekering aan voor jou. Daarnaast ontvang je studentenkorting op de aanvullende en tandartsverzekeringen van Zilveren Kruis.

Basisverzekering

€ 131,95*

Bij Zilveren Kruis kent de basisverzekering voor studenten drie serviceniveaus. Zo kun je zelf kiezen of je gaat voor de laagste premie of de meeste service. De door jou gekozen hoogte van je eigen risico is bepalend voor de premie die je betaalt.

Over de basisverzekering
Premie berekenen

Aanvullende verzekering

vanaf € 5,95

Bovenop de basisverzekering kun je een aanvullende studentenverzekering afsluiten: de Aanvullend Polis. Dan hoef je nog minder zorgkosten zelf te betalen. Bij een aanvullende zorgverzekering voor studenten zit standaard gratis een unieke dekking: het Extra Aanvullend Studenten Pakket.

Over de aanvullende verzekering
Premie berekenen

Tandartsverzekering

vanaf € 6,50

Als jongere van 18 jaar of ouder vallen tandartskosten niet meer onder je basisverzekering. Je kunt daarom bij je studenten ziektekostenverzekering een aparte tandartsverzekering afsluiten met maximaal 12,5% korting voor studenten: de Aanvullend Tand Polis.

Over de tandartsverzekering
Premie berekenen

* Bovenstaande prijzen zijn op basis van €385,- verplicht eigen risico

De getoonde bedragen betreffen premies voor studenten over het jaar 2023.

Premie berekenen

“Wij staan 100% achter de samenstelling van deze zorgverzekering voor studenten”


Het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) en de Landelijke Studentenvakbond (LSVb) zijn twee studentenorganisaties die zich op landelijk niveau inzetten voor HBO en WO studenten. Ook als het gaat om het vinden van een goedkope, maar kwalitatief goede zorgverzekering voor studenten. In 2006 zijn zij het zorgcollectief Studenten Goed Verzekerd gestart, speciaal voor studenten aan hogescholen en universiteiten, dat momenteel is ondergebracht bij Zilveren Kruis.

In samenwerking met

Zilveren Kruis

Heb je een vraag over Studenten Goed Verzekerd?

Voor vragen over de zorgverzekering van Studenten Goed Verzekerd helpen we je graag via onze kanalen op social media.

twitter facebook instagram