Psychische hulp

Studeren is mooi, maar ook zwaar! Er komt veel op je af; doelen, mensen, bijverdienen, feestjes en dat vaak allemaal tegelijk. Dat is natuurlijk te gek, maar het kan soms ook (te) veel zijn. Het levert stress op en kan ertoe leiden dat je vast komt te zitten. Studenten Goed Verzekerd helpt dan en biedt goede online en telefonische ondersteuning. Je ontdekt alles hierover in het Extra Aanvullend Studenten pakket.

Online psychische hulp bij burn-out klachten

Via Open up is er een vergoeding voor 1 intake en maximaal 3 consulten preventieve psychische hulp. Voor een afspraak kan je telefonisch contact opnemen met OpenUp 020-2137876 of via chat op www.openup.care.Online vragenlijst en telefonisch contact met psycholoog

Studenten die niet lekker in hun vel zitten of last hebben van psychische klachten kunnen kosteloos en direct een online onderzoek met een telefoongesprek plannen. Dit is dan met een psycholoog. Een vervolgadvies en eventuele behandeling is altijd goed en altijd snel geregeld. Neem een kijkje voor meer info en eventuele aanmelding op www.hsk.nl/sgv.Gebruik van e-health

Als je zelf aan de slag wil met je mentale gezondheid kun je via Stichting Mirro online verschillende modules volgen. Die helpen je bij het herkennen, aanpakken en voorkomen van psychische klachten. Iedere module bestaat uit een zelftest en uitgebreide, algemene informatie over het thema (bijvoorbeeld angst en paniek, slaapproblemen of werkstress).


Wil je aan de slag met één of meerdere online zelfhulpmodules van Mirro? Dan heb je vouchercode 137822t6dank nodig. Met deze vouchercode meld je je aan: www.mirro.nl/account aan.

Heb je een vraag over Studenten Goed Verzekerd?

Voor vragen over de verzekering van Studenten Goed Verzekerd helpen
we je graag via onze kanalen op social media.

twitter facebook instagram